Geospatial World Forum - GWF 2023

Helyszín: 
Postillion Hotel & Convention Centre WTC, Rotterdam, The Netherlands
Kezdődátum: 
2023. május 02., kedd 09:00
Végdátum: 
2023. május 05., péntek 16:00
Program: 

Tisztelt Érdeklődő!

A konferncia témája:  Térinformatikai karaván: Felkarolni az egyedeket és mindenkit

„Nem a legerősebb, és nem a legintelligensebb faj marad életben. Ez az, amelyik a leginkább alkalmazkodik a változásokhoz.”

– Charles Darwin (1809–1882)

 

A térinformatikai technológia, amely ma már életünk nélkülözhetetlen része, elképesztő ütemben változtatja meg a paradigmákat. A kreatív elmék világszerte kihasználják a lokáció erejét, hogy átalakítsák a különböző ágazatokat, elérjék a 2030-as Célokat és a Green Deal-t, és minden mást, ami eszünkbe jut. A térinformatikai technológia minden tevékenységünkbe beleszőtt.

 

Minden technológiai áttörés, amely magában foglalja a 4IR-t is, újabb lehetőséget jelent az emberek életének javítására, és minden lehetőséget meg kell ragadnunk. És ez csak az akadémia – ahol a gondolatok és az innováció magvazása, az ipar –, amely ezeket bomlasztó technológiák kifejlesztésére ápolja – összevont erőfeszítéseivel és együttműködésével valósítható meg, kormányok, amelyek elősegítik a technológiák és információk előírt és szabályozott hozzáférését a a nyilvánosság és a végfelhasználók – a rengeteg szektorból és háttérből, egyedi igényekkel támasztva adja meg a végső lökést és határozza meg a térinformatikai életközösség irányait. Arról szól, hogy „Egy és minden” együtt gondolkodik el, és foglalkozik vele az ökoszisztéma teljes skálájával.

 

A „Térinformatikai karaván: Egyet és mindent átölelő” témával a GWF 2023 összehozza a globális térinformatikai közösséget, amely magában foglalja a kormányokat és a közszféra szerveit, az ipart, a tudományos szférát és a civil társadalmat. A cél az, hogy tudjuk, hogyan egyszerűsíthetjük le a technológiai, intézményi és munkafolyamat összetettségét, és hogyan növelhetjük a hatást a társadalom nagyobb javára.

 

Részletek: https://geospatialworldforum.org/

Típus: 
Nemzetközi
Státusz: 
Aktív
magyar