Civitas Sapiens '21 Okos Város konferencia + V4 Summit

Helyszín: 
Budapest, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Oktatási központ
Kezdődátum: 
2021. szeptember 21., kedd 09:00
Végdátum: 
2021. szeptember 22., szerda 16:00
Program: 

Tisztelt Érdeklődő!

A Digitális Jólét Program harmadik alkalommal rendezi meg hazánk legnagyobb volumenű szakmai konferenciáját okos város témában. A két napos „Civitas Sapiens ’21 Okos Város konferencia” címmel tartandó esemény programja - összehangban Magyarország V4 soros elnökségével - „V4 Summit” megjelenéssel egészül ki. A hibrid konferencia a V4 országok számára lehetőséget nyújt a közigazgatási- és a piaci szektor jógyakorlatainak bemutatására is.
Az innovatív és digitális megoldások alkalmazása kiemelten fontos része hazánk településeinek fejlesztésben. A települések működtetése, a közszolgálatatások biztosítása, a távlati célú stratégiaalkotás egyaránt megköveteli a komplex és a horizontális szemléletmódot. A V4 országokra kiterjedő nagyszabású konferencia és kiállítás lehetőséget teremt a párbeszédre a települések és azon gazdasági szereplők között, akik fejlesztéseikkel lehetőséget teremtenek egy okosabb és fenntarthatóbb élettér kialakítására.
 
A rendezvény részletes programja a következő linken  tekinthető meg: https://digitalisjoletprogram.hu/files/5a/85/5a8576295742f3960803b8f4bd3e3142.pdf

 

Az esemény nemzetközi eszmecserére is lehetőséget biztosít, vendégországa Csehország, előadóiktól és kiállítóiktól naprakész ismereteket szerezhetünk a cseh piaci szereplők „smart” megoldásairól. 

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges: https://civitassapiens21.rentit.hu/site/
 
A rendezvényen való részvétel védettségi igazolványhoz kötött.
 

 

Típus: 
Nemzetközi
Státusz: 
Aktív
magyar