FÉNYKÉP, TÉRKÉP, FÉNY - TÉR - KÉP 2016 Konferencia

Helyszín: 
Velence, Hotel Juventus
Kezdődátum: 
2016. október 06., csütörtök 09:00
Végdátum: 
2016. október 07., péntek 16:00
Program: 

 

FÉNYKÉP, TÉRKÉP, FÉNY - TÉR - KÉP 2016

TÁVÉRZÉKELÉS,  KÉPFELDOLGOZÁS, FOTOGRAMMETRIA,  TÉRINFORMATIKA

 

Időpont: 2016.  október 6-7, (csütörtök-péntek)

 Helyszín:  Hotel Juventus, 2481 Velence Kis(s) köz 6.

 A konferencia weblapja: www.geoiq.hu<http://www.geoiq.hu

 

2003-ban kezdődött a Fény-Tér-Kép konferencia, s megrendezzük idén is immár a 14-iket.

 A változatosság gyönyörködtet alapon idén a Juventus hotelben a Velencei tó partján.

 Ebben az évben megpróbálkozunk azzal, hogy a csütörtök estét szabaddá tegyük az előadásoktól, több idő maradjon a beszélgetésekre. A csütörtök délelőtt kivételével az előadásokat igyekszünk két különböző szekcióba sorolni, s néhány aktuális témában külön műhelybeszélgetéseket, (workshop) is meghirdetünk.

 A konferenciára  mindenkit várunk, akit érdekel a távérzékelés, képfeldolgozás, a digitális fotogrammetria vagy a térinformatika.

 Ez a konferencia minden évben  különbözni szeretne más hazai térinformatikai rendezvényektől. Egy-egy, a hallgatóság számára izgalmasabb témánál van idő kérdezni,  vitatkozni,  párbeszédet folytatni az előadóval.

 Szeretnénk, ha izgalmas vita alakulna ki az egyes előadások kapcsán, amiből mind az előadó, mind a hallgatóság tanulhat.

 Az  előadóknak eleve jóval hosszabb időt adunk, amennyiben kéri (akár 30 percet is).

 A konferencia  elvi  alapállása a kerekasztal, ahol minden résztvevő egyenrangú.

 Elsősorban azokra a térinformatikai alkalmazásokra koncentrál a konferencia, ahol a feldolgozandó adat légifelvétel vagy űrfelvétel.

 Előadókat hívunk az  egyetemekről,  kutatóintézetekből a közigazgatásból és a magánszférából , hogy beszámoljanak a náluk folyó munkákról.   Fontos cél, hogy mindenki szót kapjon, aki  képfeldolgozással foglalkozik  és van mondanivalója a többiek számára.

 A tervek szerint a konferencia csütörtökön 10 órakor kezdődik, (tekintettel a messziről érkezőkre) s pénteken  14.00 óra körül  fejeződik be.

 

Néhány szóban a 2016-os árakról:  A konferencián maga a részvétel INGYENES  amennyiben  nem kér sem ételt/italt sem szállást a résztvevő.

 A főétkezések, a két ebéd és egy vacsora, a kávészüneti étel/ital és a szállás/reggeli  önköltséges.

 

A  szállás díja  7400,- Ft/fő/éj  beleértve az  IFA-t is,  (kétágyas elhelyezéssel, reggelivel)

 

1 ágyas elhelyezés esetén:  10940 Ft/fő/éj (reggelivel)

  A csütörtöki ebéd és a két kávészünet  ára összesen  5975 Forint,

  A csütörtök esti vacsora ára: 3175 Forint

 

A csütörtöki két kávészünet, ebéd és vacsora teljes költsége: 9150 Forint.

 

A pénteki kávészünet és ebéd ára összesen  4575 Forint.

 

A konferencia teljes részvételi költsége 2016-ban, (szállás 2 ágyas szobában, reggeli, 2 ebéd, egy vacsora és 3 kávészünet együttesen)  21125 Forint.

 

Ha valaki egyágyas szobát kér akkor a teljes részvételi költség  24665 Forint.

 

Jelentkezni  a konferenciára a www.geoiq.hu<http://www.geoiq.hu> weblapon lehet.

 

A konferencia programja a következő 3-4 hétben formálódik, mihelyst elegendő konkrétum a rendelkezésemre áll, akkor azt közzéteszem.

 

Aki többet szeretne megtudni a konferencia helyszínéről annak a következő két weblapot ajánlom: http://hoteljuventus.hu/

 

Néhány részlet a szálloda ajánlatából:

 

Szobák felszereltsége: Fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, WC, TV. Szobáink egy része rendelkezik tóra néző panorámával. A szobákba köntöst készítünk be. Szállás kétágyas elhelyezéssel, mely magába foglalja a büféreggelit, a díjmentes parkolást a szálloda zárt, kamerával megfigyelt parkolójában, valamint a Szálloda összes kiegészítő szolgáltatásainak (beltéri uszoda, finn szauna, jakuzzi, privát strand és stég, strandröplabda pálya, kerékpárkölcsönzés, kikötő, biliárd, asztali foci, korlátlan vezeték nélküli internet használat) igénybevételét.

 

A kávészünet jellemzése: kávét, teát, üdítőt, ásványvizet házi édes és sós süteményeket tartalmaz, korlátlan kávé és teafogyasztással a szünet ideje alatt.(3 dl üdítő vagy ásványvíz/fő, édes és sós sütemény 10 dkg/fő)

 

Az ebéd és a vacsora: MENÜ EBÉD, mely levest, főételt és desszertet tartalmaz. (előre egyeztetett egy féle menü).

 

Wellness részlegünk korlátlanul áll vendégeink rendelkezésére! Szabadidős lehetőségek: Beltéri uszoda használata, Pezsgő fürdő használata, Szauna használat, Billiárd, Csocsó, Darts.

 

 

Típus: 
Hazai
magyar