Datakart Mérnöki Tanácsadó Kft.

magyar
Tag ID: 
174
Szervezet rövid neve: 
Datakart Mérnöki Tanácsadó Kft.
Szervezet hivatalos neve: 
Datakart Mérnöki Tanácsadó Kft.
Típus: 
Üzleti
Bemutatkozás: 

Cégünk húsz éve dolgozik a térinformatika, geodézia, geomatika minden területén. Kompetenciánk kiterjed az adatgyűjtésre, adatintegrációra, térinformatikai rendszerek kialakítására. Tevékenységünk felöleli a térbeli adatgyűjtés minden formáját és a gyűjtött adatok térképi és térinformatikai megjelenítését.

A térbeli adatok kezelésére ügyfeleink részére térinformatikai megoldásokat nyújtunk, ami felöleli az adatok elemzését, a rendszer tervezést, kialakítást, fejlesztést, bevezetést, üzemeltetést, tanácsadást. Térinformatikai rendszereink – szoftvereink, alkalmazásaink nem csak ügyfeleinknél telepítve, hanem felhő alapú szolgáltatásként is elérhetőek.

Jelentős térinformatikai rendszerek fejlesztését végezzük el, többek között az Országos Közúti Adatbank és Budapest Főváros zajtérkép térinformatikai rendszer. Ezen kívül számos önkormányzati és szakági közműszolgáltató használja rendszereinket. Jelenleg elsősorban nyílt forráskódú térinformatikai rendszerek fejlesztését és üzemeltetését végezzük, de az ügyfelek igényeinek megfelelően más gyártók szoftvereit is implementáljuk rendszereinkbe.

Vállaljuk a térbeli adatokkal kapcsolatos teljes projektmenedzsmentet az adatgyűjtés tervezéstől a térinformatikai rendszer megvalósításig, mindezt a legkisebb – egy felhasználós kialakítástól az országos méretű rendszerekig.

Honlap: 
www.datakart.hu
Szervezet címe: 
1046 Budapest, Mikszáth K. u. 48.
Státusz: 
Passzív