HUNAGI 26. Közgyűlése

A HUNAGI 26. Közgyűlése 2015. december 4-én pénteken 14:00 órai kezdettel került megrendezésre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épület I. emelet 129-es tárgyalójában.

A 26. Közgyűlés alapvető feladata a Társaság Alapszabályában a  Fővárosi Törvényszék által kifogásolt módosítások megtárgyalása és elfogadása volt. A megjelent tagok megtárgyalták a Fővárosi Törvényszék végzésében kifogásolt pontokat, majd egyhangulag elfogadták a módosított alapszabályt.

A Közgyűlés napirendjén szerepelt az új tagok Közgyűlés általi megerősítése. 2015. december 4-től jogi tagjaink között köszönthetjük a Közlekedéstudományi Intézetet és a Hexagon Geospatialt. Egyéni tagként csatlakozott a HUNAGI-hoz  Dr. Sík András, Barkóczi Zsolt és Wirth Ervin. A HUNAGI vezetősége javasolta az új tagok felvételének elfogadását, amit a Közgyűlés egyhangúlag megszavazott.

A Közgyűlés tudomásul vette Dr. Remetey-Fülöpp Gábor 2015. november 19-i levelét, amelyben Dr. Remetey-Fülöpp Gábor bejelenti, hogy az adott naptól lemond a HUNAGI nemzetközi szervezetekben való képviseletének mandátumáról (EUROGI, GSDI, ISDE). A HUNAGI vezetősége felkérte Dr. Szabó Györgyöt a nemzetközi partner szervezetekkel történő kapcsolatok továbbvitelére.