HUNAGI GeoDiák 2018 Pályázat a térinformatika területén kimagasló eredményeket felmutató alap és mesterszakos egyetemi hallgatók számára.

 

 

HUNAGI GeoDiák 2018 Pályázat

 

A Magyar Térinformatikai Társaság (HUNAGI) és a GeoGis Alapítvány pályázatot hirdet a térinformatika területén kimagasló eredményeket felmutató egyetemi hallgatók számára. A pályázat célja a diákok hozzásegítése az innovatív térinformatikai technológiák területén elért eredményeik hazai szakmai közvéleménnyel való megismertetéséhez.

A GeoDiák Pályázat

A HUNAGI GeoDiák program célja a térinformatikai ipari forradalom innovatív módszereit kreatívan alkalmazó diákok támogatása kutatási, fejlesztési eredményeik publikálásában (szakmai konferenciákon, kiadványokban, a HUNAGI honlapon).

Pályázati feltételek

A pályázaton részt vehet minden nappali tagozaton felsőoktatási tanulmányokat folytató vagy a 2017/2018 tanév őszi szemeszterében diplomázó hallgató (BSc, MSc), aki befejezett kutatással, fejlesztéssel, publikálható részeredményekkel rendelkezik a dolgok internete (IoT), nagytömegű adatelemzés (BigData), nyílt adatok (Open Data), okos városok (Smart City) térinformatikai alkalmazásának területén.

A GeoDiák pályázat díja

A szakértői zsűri által támogatandónak ítélt kutató diákok 2018. évi Országos Térinformatikai Konferencián (2018. május 24-25, Debrecen) előadóként való részvétel (részvételi díj, utazás, szállás költség) és a pályázati munka konferencia kötetben történő publikálási költségeit a HUNAGI a tagjai által felkínált szponzori támogatásból fedezi.

Jelentkezés feltételei

2018. március 31-ig a GeoDiak@hunagi.hu címre elküldendő a végzett kutatás, projekt eredményeit dokumentáló pályamunka (A0 poszter vagy prezentáció, és a végzett munkát összegző 1000-1500 szavas dokumentum) és a felsőoktatási jogviszony (BSc, MSc) igazolása. A pályázattal kapcsolatos további információk a www.hunagi.hu honlapon érhetők el.

Budapest, 2018. február 16.

 

a HUNAGI elnöksége