Információs Társadalom Parlamentje

Helyszín: 
Magyar Parlament
Kezdődátum: 
csütörtök, június 16, 2016 - 08:00
Végdátum: 
péntek, június 17, 2016 - 16:30
Program: 

Hatodik alkalommal gyűlnek össze a Parlament Felsőházi termében az információs társadalom fejlődéséért tenni akaró civil, kormányzati és iparági szereplők. Visszatekintve az elmúlt évekre, örömmel állapíthatjuk meg, hogy a fórum egyik legfontosabb célkitűzése teljesült: a társadalmi, közéleti, politikai vitatémák nagy részében ott van az informatika, legyen szó az oktatási rendszer átalakításáról, a városi közösségi közlekedésről, vagy magának az internet áfájának csökkentéséről.

2016-ban ezen a területen a legfontosabb kormányzati beavatkozásokat a Digitális Jólét Programja szolgáltatja, így az idei konferencia homlokterébe is a másfél évvel ezelőtt a nemzeti konzultációval elindított, most a stratégiák és akciók elfogadási szakaszába érkezett program kerül. Konferenciánk alcíme is a “Digitális Jólét” nevet viseli.

A rendezvény helyszíne: Magyar Országház
Időpontja: 2016. június 16–17.

Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljam rendezvényünket! Vegyen részt az infokommunikációs szakma egyik legkülönlegesebb, legpatinásabb összejövetelén!

Részletes program, részvételi díjak, jelentkezés és előadásra való pályázat lehetősége a konferencia weboldalán találhatók, vagy elérhetők a szervező egyesület weboldaláról is.

Típus: 
Hazai
magyar