TRENECON Kft.

magyar
Tag ID: 
39
Szervezet rövid neve: 
TRENECON Kft.
Szervezet hivatalos neve: 
TRENECON Tanácsadó és Tervező Kft.
Típus: 
Üzleti
Bemutatkozás: 

A TRENECON Kft. célja megalakulása, 1999 óta, hogy megbízói számára a munkák során olyan hozzáadott értéket teremtsen, ami a megbízható, alapos szakmai tudáson alapszik, és a megbízó igényeihez szakmai megfontolások alapján rugalmasan alkalmazkodik. A munkatársak számára pedig intellektuálisan és szakmailag vonzó munkahelyet kívánunk teremteni.

Tevékenységünk a környezetvédelemhez, közlekedéshez és területfejlesztéshez kapcsolódó gazdasági és pénzügyi tanácsadásra, elemzésekre, közlekedéstervezésre, környezetvédelmi hatáselemzésre, emellett stratégia-alkotásra koncentrál. Ehhez az adott területre vonatkozó széles körű magyarországi és kelet-közép-európai tapasztalattal rendelkezünk. Komplex tanácsadási és tervezési tevékenységeink jól illeszkednek az infrastruktúra-fejlesztési projektek előkészítési feladataihoz. Részvételünket erősíteni igyekszünk nemzeti és európai uniós K+F+I pályázatokban is.

Ügyfeleink között főként önkormányzatok, az EU támogatások felhasználásában résztvevő intézményrendszer és az államigazgatási szervek szerepelnek. Nemzetközi munkáink közül az EU kelet-európai kutatási és fejlesztési projektjeiben, illetve az EU Bizottság által megrendelt értékelésekben való részvételt kell kiemelni.

Honlap: 
trenecon.hu
Szervezet címe: 
1133, Budapest, Váci út 76. 3. emelet
Státusz: 
Aktív