Erasmus+ giCASES felmérés

Kérjük, vegyen részt a giCASES felmérésben, járuljon hozzá a térinformatikai képzés fejlődéséhez!

A giCASES az EU Erasmus+ programjának új projektje. A projekt célja, hogy tegye lehetővé és erősítse az innovációt a térinformatika oktatásban és a gyakorlatban, valamint hogy segítse az együttműködést,  az ismeretanyag megosztását az érintettek között. A giCASES projekt az oktatás, tanulás, valamint tudás menedzsment innovatív és multidiszciplináris megközelítését fejleszti és teszteli a szakterületen.

Az EU giCASES projekt célul tűzte ki, hogy felméri, milyen mértékben működnek együtt a térinformatika oktatás tervezésében és kivitelezésében a különböző oktatási intézmények, a magánvállalkozások, és a közösségi adminisztrációs szervek. Ennek okán kérjük a felsőoktatási szervezetekben, valamint a köz- és magánszférában érintetteket, hogy vegyenek részt az oktatási, továbbképzési együttműködés helyzetének vizsgálatával foglalkozó felmérésben.

E rövid felmérés kiváló alkalom az egyetemeken illetve a magán-, és közszférában kollégák számára, hogy megosszák tapasztalataikat, és nézeteiket a térinformatika oktatási együttműködésről. Mindemellett a felmérés célja az is, hogy példákat gyűjtsön az oktatási intézmények és az ipari érintettek közötti együttműködésről.

A felmérés a projekt első lépése. A kérdőívet itt érheti el.

Amennyiben észrevétele, esetleg kérdése van a felméréssel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a felmérés szervezőivel.

Előre is köszönjük a részvételt! Nagyra értékeljük, hogy időt és gondot fordít ránk.

A giCASES konzorcium.