HUNAGI 1% adófelajánlás 2018

Tisztelt HUNAGI tag és térinformatika iránt elkötelezett szimpatizáns!

A HUNAGI vezetősége szeretné megköszönni tagjainak és a térinformatika irán elkötelezett támogatóinak a 2017. évben személyi jövedelameadójukból a Társaság részésre felajánlott 46.093,-FT összegű támogatást.

Arra kérjük tagjainkat és szimpatizánsainkat, hogy idén is támogassák a HUNAGI-t adójuk 1%-nak részünkre történő felajánlásával. Kérjék meg erre családtagjaikat, barátaikat is. Ezzel jelentős mértékben segítenék Egyesületünk működését, és hozzájárulnának ahhoz, hogy tartalmasabb programokat tudjunk tagságunk számára szervezni.

Adószámunk: 18243998-2-42, Magyar Térinformatikai Társaság (HUNAGI)

Köszönettel,
A Magyar Térinformatikai Társaság (HUNAGI)  vezetősége

HOGYAN RENDELKEZHET AZ ADÓ 1 SZÁZALÉKÁRÓL?

  • Amennyiben magánszemélyként saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1% -áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 17SZJA adatlap letölthető a NAV daláról. 
  • Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett az adó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában.
  • Ha egyéni vállalakozó, akkor február 26-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1% -áról szóló rendelkező nyilatkozatot.
Tags: